Blog
Finans Kuruluşlarının Dijital Yüzü

Finans Kuruluşlarının Dijital Yüzü

Geri Dön
22 Haziran 2023 4 dk.
A +

Finans kuruluşlarının gerçekleştirdiği pek çok işlem, şubeye gitmenize gerek kalmadan mobil uygulamalar ya da internet siteleri üzerinden dijital yöntemlerle tamamlanabiliyor.

Teknoloji, tüm alanlarda olduğu gibi finans sektöründe de büyük yenilikleri beraberinde getiriyor. Finans kuruluşlarının gerçekleştirdiği pek çok işlem, şubeye gitmenize gerek kalmadan mobil uygulamalar ya da internet siteleri üzerinden dijital yöntemlerle tamamlanabiliyor. Online işlemler sayesinde hem finans kuruluşu çalışanları hem de müşteriler büyük bir vakit kazanırken dijital dünyanın güvenli yapısı da size büyük bir avantaj sağlıyor. Peki dijital kanallarla hangi finans işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz, biliyor musunuz? Finans kuruluşlarının yürüttüğü dijital çalışmalara yazının devamında ulaşabilirsiniz.

Tüm Finans Yönetiminiz Parmaklarınızın Ucunda

Dijital servisler sayesinde birlikte çalıştığınız finans kuruluşunun sağladığı pek çok imkândan hızla yararlanmanız ve finansal varlığınızın tamamını kolayca kontrol etmeniz mümkün hâle geliyor. Finans kuruluşunun mobil uygulaması ya da internet sitesi üzerinden gerçekleştirebileceğiniz online işlemler arasında havale, EFT, taksit ve kart ödemesi gibi seçenekler ön plana çıkıyor. Dijital işlemler sayesinde dilediğiniz hesaba saniyeler içerisinde para transferi yapabilir, kendi hesaplarınız arasında para aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Fatura ve okul taksitleri gibi pek çok ödemeyi kolayca tamamlayabilir ve dilerseniz altın ya da döviz hesabı açarak istediğiniz kadar parayla yatırım yapabilirsiniz. Online işlemler ile borsaya adım atma şansınız da bulunuyor. Mobil uygulama üzerinden dilediğiniz hisse senedini alıp satabilir ve elde ettiğiniz kazancı direkt nakit hesabınıza aktarabilirsiniz. Online olarak gerçekleştirebileceğiniz işlemler arasında finansman başvurusunda bulunmak da yer alıyor. İhtiyaç duyduğunuz finansman türünü ve miktarını mobil uygulama üzerinden girerek başvurunuzu kolayca tamamlayabilir ve sonrasında finans kuruluşundan gelecek dönüşe göre hareket ederek konut ya da araç gibi farklı ihtiyaçlarınıza erişmek için finansman desteği alabilirsiniz.

Mobil Sözleşmelerle Hızlı ve Konforlu Bir Deneyim

Teknoloji çağının finans sektörüne getirdiği birbirinden çarpıcı yenilikler arasında, mobil uygulamalar ve cihazlar aracılığıyla sözleşme yapılabilme imkânı da bulunuyor. Finans kuruluşlarının ve geleneksel ticaret yöntemlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan ıslak imzalı evrak zorunluluğu, dijital dünyanın getirdiği kolay ve güvenli yapı ile ikâme edilebiliyor. Finans kuruluşlarıyla yapacağınız ya da finans kuruluşlarına teminat olarak göstereceğiniz ıslak imzalı sözleşmeler, artık mobil platformlara da kolayca yüklenebiliyor. Yüklediğiniz bu evraklar, dijital sistemlerin güvenlik önlemleri sayesinde ıslak imzalı evrak olarak kabul ediliyor. Bu sayede finansman ve fon kullanma konusunda büyük bir hız elde edilirken özellikle dar zamanlarda gerçekleştirilen ya da geniş hacme sahip işlemlerde prosedürlerin zaman kaybettirmesinin de önüne geçiliyor. Mobil uygulamalar aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde tamamlanabilen prosedürler, işlemlerinizin dijital dünyada yedeklenmesi ile de size avantaj sağlıyor. Bu sayede gerekli evraklarınıza dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilmenizi mümkün kılan mobil işlemler, sonraki süreçlerde gerçekleştireceğiniz finansal işlemlerin de pratik ve kolay bir şekilde tamamlanabilmesine yardımcı oluyor.

Size en iyi dijital bankacılık hizmetini sunabilmek adına tasarlanan Kuveyt Türk Mobil ile tüm bu kolaylıkları hemen keşfedebilirsiniz.

Öne Çıkan Yazılar

. Yatırım ve Finans Kurumsal ve Ticari Müşteriler İçin Dijital Çözümler
Finans kuruluşların müşterilerine sunduğu dijital çözümler pek çok işlemin kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesine imkan tanır.
Yatırım ve Finans 03 Mayıs 2024 4 dk.
Uygun Yatırım ve Finans Size Uygun Yatırım Araçlarını Nasıl Belirlersiniz?
Yatırım, birikimlerin değer kazanması amacıyla kullanılması ve fayda beklentisiyle bir varlığa fon ayrılmasıdır.
Yatırım ve Finans 13 Temmuz 2023
blog Yatırım ve Finans Yatırım Fonu Nedir?
Birikmiş paranızı değerlendirmek için başvurabileceğiniz alternatiflerden olan yatırım fonları hakkında detaylı bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz..
Yatırım ve Finans 13 Temmuz 2023 5 dk.